Spustili jsme nový web a Geetoo Space

Je předvánoční čas a já mám konečně prostor přidat nový post na blog. Na chvíli jsem se bohužel musel odmlčet, protože jsme nestíhali. Třetí kvartál 2018 se stal našim finančně nejlepším kvartálem v historii a již nyní můžeme říci, že Q4/2018 jej výrazně překonal. Ještě nikdy jsme nerealizovali tolik zakázek, jako v posledních dvou kartálech. A do toho všeho jsme se snažili spustit interní projekty, které jsme slíbili.

Jedním z nich byl nový web. V rámci změny identity z G2 server na Geetoo bylo jedním z plánovaných kroků i výměna webu. Dělali jsme to snad po pěti letech, takže ten původní už byl opravdu hodně zastaralý. Mimochodem, s původním webem g2server.cz jsme se účastnili v roce 2013 soutěže webtop100 a tehdy skončil na druhém místě. Zejména kvůli použitým pokrokovým technologiím. V dnešní době však byl technologicky za zenitem.

Druhá věc, která se nám podařila, bylo již dlouho slibované spuštění Geetoo Space (dříve G2 market, po rebrandingu změněno na Geetoo Space). Tento název jsme zvolili z jednoho prostého důvodu - řekli jsme si, že na planetě Zemi žijí lidé. Nad nimi jsou mraky (cloudy) a nad mraky je vesmír (space). Space obklopuje všechny cloudy a je všudepřítomný... 😊

Geetoo Space je naše vlastní platforma. Slouží jak pro prodej cloudových služeb, tak i pro jejich následnou správu, monitoring a reporting. Vývoj trval více než 2,5 roku a stál extrémní množství lidských i finančních zdrojů. To všechno jsme dělali proto, že s Geetoo Space máme velké plány a ambice. Je připraven na rychlé nasazování nových produktů, které dosud nejsou běžným standardem v ČR a okolních zemích. Umožní nám udělat zásadní a průlomové změny, které bezesporu ocení všichni naši stávající a pevně věřím, že i budoucí zákazníci.

Geetoo Space si můžete sami vyzkoušet. Stačí se zaregistrovat na www.geetoo.com a můžete si spustit naše cloudové služby, podívat se na technické i finanční statistiky, apod. A nebudete za to nic platit. Až do odvolání jsou totiž všechny služby na Geetoo Space zcela zdarma.

Jelikož je to pouze pár dnů, kdy jsme provoz spustili pro veřejnost, je prozatím registrace schvalovací. Zájemce pouštíme do Geetoo Space postupně. Prosím tedy o pochopení a trpělivost. Pevně věřím, že za pár týdnů již poběžíme v plném provozu a nákup cloudových služeb a jejich provoz tak ještě více zrychlíme 👍

PS: Budu rád za každou zpětnu vazbu, ať již o tu pozitivní, tak především negativní. Zcela určitě máme ještě co zlepšovat, takže kritice jsme plně otevření 😉 Můžete ji poslat přímo na můj mail vladimir.kvas@geetoo.com. Dopředu moc děkuji!




Comments

Popular posts from this blog

Patnáct let a třicet kilogramů

New age marketing v Geetoo