G2 server se mění na GEETOO

A je to tady. Čtyřicet dnů od mého prvního announcementu o změně brandu uteklo a dnešním dnem představujeme nové logo. G2 server se mění na GEETOO. Proces změny loga se připravoval 9 měsíců a obnášel věci jako je nákup domén, dražbu .com domény, jednání s mnoha grafickými společnostmi o nové podobě loga, odmítnutí asi 30 návrhů a výběr finální agentury a následně výroba mnoha propagačních materiálů apod.

Proč jsme věnovali tak extrémní množství energie do změny loga? G2 server již byla zavedená značka na trhu a nedávalo marketingovou logiku vyměnit logo za jiné. Dlouhou dobu nás ale trápí slovo "server" v názvu. Táhlo nás to ke starým technologiím a nikoliv k moderním jako je cloud. Druhý pohled byl na jiná znění v různých zemích - ale to nebylo tak podstatné. Ten první pohled nás trápil podstatně více. Prodávat serverless technologii a mít v názvu server prostě nedává smysl. To je asi jako založit banku a uvístit si do názvu své příjmení "pan Švorc" :)

Navíc, GEETOO nám příjde mnohem více sexy a znějící mezinárodně. Tak snad se bude líbit i našim zákazníkům, partnerům a fanouškům. Budu rád za zpětnou vazbu. Díky moc :)


GEETOO - čti Džítů



Co nás čeká dále? Za pár dnů se můžete těšit na nový web a spuštění G2 marketu. Mimmochodem, po rebrandingu se přejmenovává i G2 market na Geetoo Space. Těšte se...

Comments

Popular posts from this blog

Spustili jsme nový web a Geetoo Space

Patnáct let a třicet kilogramů

New age marketing v Geetoo